Julen och lite nyår...

Julen började sådär bra...på torsdagen ville inte Edvin sova och var allmänt ledsen så vid 21 tiden pallrade vi oss hem till mina föräldrar för att han skulle få komma ut lite i friska luften, kommer hem till föräldrarna och pappa tar edvin i son famn och han somnar där...vi sitter och pratar lite med min bror och hans tjej som är på besök och hör plötsligt edvin ulka och han kräker ner pappa och halva vardagsrumsgolvet, stackars liten!! han har ju typ aldrig kräkt innan och blev jätte ledsen...klart en ny obehaglig upplevelse för honom...han kräktes två små gånger till tätt efter och sen var det bra, så julafton tillbringade vi hemma större delen av dagen men åkte en snabb sväng till min farmor på kvällen bara för o öppna julklapparna och äta lite risalamalta, edvin fick massa fint och det stod ett ihopbyggt kök till honom i vårat kök när han vaknade på juldagen:) vi ska fira jul med martins sida nu på söndag och då får han träffa tomten (igen).

Nu har martin fått något virus och har dunderont i halsen, men hoppas att vi kan vara friska allihopa till nyårsafton!!, han var hos doktorn idag men det var förmodligen ingen halsflus iallafall:)

Nyårsafton första gången i huset iår, så vi tänkte hålla oss hemma och har bjudit in Intan med familj, menyn e spikad och bäddsoffan kommer imorgon så dom kan sova över, det blir västerbottenpaj+tillbehör till förätt, lammstek till huvudrätt och antingen vit chokladmousse eller vitchokladpannacotta med marinerade jordgubbar till efterrätt! mummmmma!!!


Kommentarer
Postat av: Martina

Det har verkligen vart en riktigt bajs jul...sjukdomar hit o dit!



Men nu tar vi igen det ikväll :) Hoppas Martin mår bättre! Gud vilken gudomligt smaskig meny..nam nam! Haha känner de börjar kurra lite i magen nu, fruuuukost!



Gott Nytt År!!! Kramar

2010-12-31 @ 08:19:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0