Hustitt!!

imorgon ska vi kolla in prästgården här i eldsberga...några grannar ska med också, spännande då jag alltid tyckt att dte var ett  vackert hus ända sen barnsben! Inte för att man kanske skulle köpa det men jag älskar att åka och kolla hus över lag, man får mycket tips och ideér! kollar hemnet iallafall en gång i veckan:) jag älskar vårat hus och vi kunde nog inte få något mer gediget och bra hus som passar oss! mytcket kvar att göra men inga stora saker eller måsten (var det inte när vi flyttade in heller), jag vill byta ut ytterdörren och putsa trappan nu i sommar, sen ska vi bila upp golvet i källaren i tvättstugan och sätta dit ny brunn och nytt golv! men det finns ju inte så mycket tid, har en liten vilding här hemma som vill vara med och framför allt måla och snickra men det går tyvärr inte så bra ännu..han vill måla allt som inte ska målas så vi är inte riktigt överrens alltid ha ha, men härlig e han! börjar bli lite lillgammal...


Converse!

Jag gillar verkligen converse och det är så synd att dessa inte passar mig!! får på mig dom men är för små! så  nu är dom ute på tradera!

först när jag såg dom så trodde jag det var ett par gamla skor som blivit solblekta...tänkte inte mer på det , så kom grannen och sa att de är ju trefärgade..wow...har aldrig sett förr! då blev dom genast skitsnygga ju! har lagt ut dom på tradera nu...detta blir spännande!!


Bilder

Roligt att göra om lite bilder då och då..här kommer lite av det senaste:)










SMS-inlägg

img_6807 (MMS)


sommar?

Sommar...eller snart iallafall:)



Frulle..

img_6807 (MMS)

Frulle..


RSS 2.0