pulka!!

I väntan på att mamma ska köra foooort!!:)


Bloggen på hyllan..

Känns som att bloggen legat på hyllan ett tag! men det får vi nog ändra på..


Så mysigt nu när alla stjärnor och stakar kan plockas fram, Edvin älskar stjärnorna och säger "väna" och tänder och släcker dom ha ha så sött! Härmar allt vi säger nu, han e vår lilla härmapa :).

Kan inte fatta att tiden går så fort som den gör, snart julafton o jag har inte köpt en ända liten klapp ännu, inte ens varit på g-kås, tänkte att vi tar det precis dagarna innan julafton, för då är det som minst folk där, men listan e ju väldans lång och det är ju inte det lättaste o hitta där nu när dom byggt om, brukar glömma listan och komma hem med hälften och sen blir det en tripp dit igen tätt efter:)

Upprörd..

jag satt och kollade på ett program igår på 1:an, det handlade om hjälporganisationer i afrika av något slag.. fick se barn som blivit misshandlade och våldtagna.. alltså vi pratar om små barn!!! jag kan inte fatta detta, dessa orden som dom beskrev med och dessa helt underbara barn som råkat illa ut, jag kommer aldrig glömma deras ansikten och vad de har varit med om!! kunde inte somna igår för mina tankar var hos dessa barnen och kan inte föreställa mig hur många fler som blir utsatta och som inte ännu fått hjälp, mådde så dåligt av detta och fick nästan gå o kräkas.. ska jag må dåligt?? patetiskt egentligen.. herregud hjälp barnen någon, vilken jävla värld vi lever i... låt barnen vara barn!!!! 


lördag..

idag har vi varit på busfabriken och bomässan.. Edvin gillar verkligen busfabriken.. speciellt alla banorna.. men man får ju åka de stora med honom, han vill krypa upp i banan igen fast på fel håll.. hmm sådär lyckat, så blir han lite arg när det inte går tillräckligt fort att komma upp i banan igen ha ha sötnöt.

Vi svängde inom bomässan och stoppades i cafeterian av martins bror m familj så vi drack kaffe och tjötade innan rundturen, edvin var toktrött men fattade inte att han skulle sova, där gick ett stort päron (en utklädd man) som edvin inte kunde släppa.. ha ha han skulle gå runt och hålla honom i handen fattar inte hur han stod ut i den där pärondräkten asså för det var verkligen tokvarmt inne i arenan.

Vi blev en aning sugna på en ny säng där, fick provligga några  och herregud vad det är skillnad på säng och säng!! men man kankse inte vill lägga sådär 30 loppor på en säng?

Ikväll blir det lite lördagsmys i oskarström med de nya ljusen som kommit från partylite! behövs verkligen i höstmörkret! beställde "vita snöbär" "svart hallon" och "jordgubbrabarber" jag gillar inte doftljus i vanliga fall.. för jag tycker nästan att dom luktar parfym, men blev förälskad i dessa för dom luktar inte så starkt:)







Vardagen..

Ja vardagen saknar man när den lyser med sin frånvaro... denna veckan har verkligen varit tuff, inte minst för Edvin! Vi var hos sköterskan idag och hon sa att han läker väldigt fint och skickade hem oss med lite mer förband och hudtejp om det skulle behövas, för nu behöver vi bara titta till det själva!:) är så glad att han är på bättringsvägen och äter även penicilin för stackars örat..vi har haft edvin i vår säng dessa dagarna för o hålla lite koll så han inte drar av sig förbanden och så vi kunde ge honom alvedon snabbt och smidigt när det behövdes, men nu e det tillbaka till det vanliga.. han sover gott i sin säng och vi är så glada att han inte har ont!:)


snart e vi på G igen!!

Ja det hoppas jag verkligen.. tycker så synd om min lilla kille nu! Ja som ni vet så fick han en brännskada i fredags:( förbanden höll på att lossna så vi åkte till nyhem i söndags och fick det bytt av en distriktsköterska, ja men det var ju bra fram tills vi skulle byta det igår igen, hon som kallade sig distriktssköterska på nyhem hade bytat med fel förband så det hade givetvis fastnat i såren, fy fan jubelidiot säger jag.. fått flera kommentarer att vi ska  anmäla det, men känns bara som att vi vill gå vidare nu, det tog oss 3 timmar igår att äntligen få loss de felaktiga förbanden som hade fastnat, vi fick hälla koksalt efter koksalt på så det skulle lösas upp, på ena stället ryckte han bort det själv och blev givetvis jätte ledsen, inte lätt o vara stark i detta läget, man vill bara bli barn igen och krypa upp i mammas famn.. fruktansvärt att se honom ha så ont, men nu verkar det ge sig lite och han har inte ont av det så mycket längre óch den andre sköterskan sa att det såg jätte fint ut och läker jätte bra:)

Pricken på i:et var att han fick hög feber i söndags alltså var han inne på sitt tredje dygn idag så jag fick nog... helt igenbommad i näsan också så han kan ju knappt sova lillen, vi hoppade in i bilen i morse och körde till doktorn och mycket riktigt har han öroninflammation och röd i halsen:( gör ont i hela mammakroppen!! nu e penicilinen uthämtad och första dosen tagen och min lille gosse sover gott i soffan med en verkande alvedon och hopp om att skiten ska försvinna fort så allt kan bli som vanligt igen!


RSS 2.0