lördag..

idag har vi varit på busfabriken och bomässan.. Edvin gillar verkligen busfabriken.. speciellt alla banorna.. men man får ju åka de stora med honom, han vill krypa upp i banan igen fast på fel håll.. hmm sådär lyckat, så blir han lite arg när det inte går tillräckligt fort att komma upp i banan igen ha ha sötnöt.

Vi svängde inom bomässan och stoppades i cafeterian av martins bror m familj så vi drack kaffe och tjötade innan rundturen, edvin var toktrött men fattade inte att han skulle sova, där gick ett stort päron (en utklädd man) som edvin inte kunde släppa.. ha ha han skulle gå runt och hålla honom i handen fattar inte hur han stod ut i den där pärondräkten asså för det var verkligen tokvarmt inne i arenan.

Vi blev en aning sugna på en ny säng där, fick provligga några  och herregud vad det är skillnad på säng och säng!! men man kankse inte vill lägga sådär 30 loppor på en säng?

Ikväll blir det lite lördagsmys i oskarström med de nya ljusen som kommit från partylite! behövs verkligen i höstmörkret! beställde "vita snöbär" "svart hallon" och "jordgubbrabarber" jag gillar inte doftljus i vanliga fall.. för jag tycker nästan att dom luktar parfym, men blev förälskad i dessa för dom luktar inte så starkt:)







Kommentarer
Postat av: ♥ L A I L A ♥

så söt =)

2010-11-22 @ 13:58:03
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Marre

Jätte fina bilder :-)

2010-12-02 @ 11:48:20
URL: http://marreshobbyhorna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0