Längtar till sommaren när man ser såna här...

img_6807 (MMS)

Längtar till sommaren när man ser såna här bilder;)


Anställningsintervju...

Vart på anställningsintervju och informationsmöte nu ikväll, intressant! känndes ganska bra faktiskt, brukar inte känna så när man varit på intervju, detta var avslappnat och trevligt, får se om några dagar hur det gick! Det var ca 1000 sökande och jag var en av de 80 som kom på intervju..bara det tycker jag e bra och känner att min presentation och cv är bra!:) ship shop!


Trivsamt;)

img_6807 (MMS)

Trivsamt;)


Passar i kort...

Edvin passar jätte bra i kort hår:) får fota honom lite sen och kanske slänga in lite bilder!!

Hittade jätte fina inslagningspapper..helt i min smak:P




trött kille...

Snutten e bäst när man ska nana!

Sista bilden som långhårig...i em åker det av:)




Lovely!!

img_6807 (MMS)

Lovely!!


Älskar stjärnor!!

Jag har en liten kärlek till både hjärtan och små stjärnor! gärna vita stjärnor till blått rött eller beige, fast i små doser, hjärtan av alla dess slag e underbart:)




Kluven...

Fick precis reda på att jag ska på anställningsintervju och information om den nya clas ohlson butiken på flygstaden på onsdag! då kanske det inte blir något plugg ännu ändå..börjar jag jobba så kommer jag vilja jobba ett tag och sen skaffa en unge till och så får jag väl ta tag i pluggandet sen..för tusan jag fyller ju 27 detta året..börjar bli ont om tid, men jag vill nog ha ett barn till innan jag börjar plugga, annars blir det ju för sent med barn sen..och vill ju ha barn ganska tätt iallafall så dom kan ha nytta av varandra:) jag vill ha barnen klara innan jag börjar plugga iallafall det är väl det ända jag vet just nu..hehe, så slipper man tänka på sånt sen. Butiken öppnar i juni, men det är klart massa jobb innan det med kan jag tänka mig, ja ja får se hur det går på onsdag!


Sugen på polen..

Ja jag e sugen på polen igen denna sommaren:) skulle vara så mysigt o ta med sig edvin dit, han hade älskat det! och där vi var va det jätte fina lekplatser..har nog aldrig sett så hög standard på en lekplats innan! någon tripp av något slag får det bli iallafall, sen blir det ju lite småresor som till liseberg och så men det är ju inget man behöver planera...så skoj o åka lite barnkaruseller med edvin! han kommer älska det!

Får inte tag på några stolsdynor till våra nya stolar:((för stora) och dom säljs inte på MIO längre, får sy själv...men det är väl bäst kanske så man får det som man vill ha det!:)


Mammas hjärta..

Edvin fick spruta idag...aldrig roligt med sprutor:( han gillade inte det alls men sånt går ju fort över...mer bekymrad över plåstret sen och ville slita av det innan tröjan skulle på...ha ha go han e! dom frågade om han hade börjat säga några ord??? han pratar för tusan meningar ongen! säger..."åka hem nu" (om han vill åka hem ha ha) "köra bil" "äta mat" "titta här" "kolla här" "ta på  byxa" "kissa pottan" "bajsa pottan":) och massa mer roligt..så roligt när han pratar och tolkar språket på sitt sätt och man får höra massa nya ord varje dag nu:) dom tyckte att han var jätte duktig och när grannen körde förbi utanför sa han "ola söra traktor" ha ha ola kör dock en fyrhjuling och ola är edvins idol...han pratar om honom mycket och även på dagis, ibland springer han till fönstret när det kör förbi någon och ropar ola.... hmmm...

hos min moster i somras:)






kolla skillnaden:) saknar kinderna!!!


Jisses!

Ja kan man lugn säga..tycker mer eller mindre att alla går runt och bär på en liten knodd i magen eller så har ongen precis tittat ut hihi, måste säga att man blir lite bebissugen igen, hade man sluppit graviditeten och förlossningen så hade jag gärna ställt upp på direkten!! tyckte det var lite strängt att gå o må ständigt illa i 26 av 40 veckor! foglossning var inte det skönaste och inte diskbrock heller..sen att man blev så stor om magen att man inte kunde få den mest effektiva bedövningen när det väl var dags, och vi ska inte ens gå in på vad som hände när mitt lilla hjärtegryn hade tittat ut, 2 veckor efter händer det värsta jag varit med om i hela mitt liv! Inflamerad mjölkstockning! finns inget värre..är glad att jag slapp operationen och att det gav med sig efter 5 månader och man kunde succesivt börja bli människa igen, jag hoppas att jag får det lättare nästa  gång och kan koncentrera mig på att njuta mer av bebis den första tiden, för det är som en svart film för minnet när jag tänker tillbaka på när edvin var så liten, men vi har tagit igen det nu hundra gånger om och han är den bästa för mig!<3



På BB i babybubblan!<3 (bjuder på den)


roligt...

OMG! kolla in denna härliga bild från julen hos martins föräldrar...det som är roligt med denna bilden är att Edvin nyser precis när jag tar den ha ha ha kolla hållningen...



Underbara klänning!!!

Denn underbara skapelse finns nu på H&M, riktigt somrig och fin, jag skulle nog inte passa i den..måste ha bh och hur man än vrider och vänder på en BH så skulle den synas..finns inget värre än att man ser en BH, tex om man har ett halternecklinne och en vanlig BH på sig så man ser banden. Där e hål i ryggen så om man skulle ha en axellös BH skulle den ändå synas...Tejp kanske?? har aldrig provat det faktiskt men ska nog tusan ge det en chans, kanske är världes grej:) dock sitter denna klänningen nog bäst på en "modellsmal" tjej, så det blir inget köp för mig;)





Snart klart..

nu är tapetseringen ¨så gott som klar :) sen är det bara de jobbiga listerna kvar och till sist inredningen:D ska bli så skoj o inreda där!! vita soffor blir det (såklart) med tvättbart tyg(såklart)! sen får vi se hur det andra blir:) googlade lite och fick upp lite på hur jag ungefär skulle vilja ha köket sen inte det kaklet kanske men den stilen!:)


De luckorna och handtagen vill jag ha iallafall, och en ekskiva istället för svart, älskar den blandaren!!!



inte samma kök men fiiint:)





älskar detaljer med stjärnor!:)



Bilder lånmade från google


Skar mig:( med tapetkniven mamma såg den l...

img_6807 (MMS)

Skar mig:( med tapetkniven mamma såg den lilla fingerbiten som satt kvar på tapetkniven och jag blev en aning snurrig när hon berättade det för mig.. Trodde aldrig att det skulle sluta blöda, men nu ser det fint ut, inlindat ;)


Me like!!





Denna skönheten har dom fått in på hm...ska nog slå till!!





Bild lånad från Hm!


21 månader...

Någon fas edvin hamnat i nu...mitt humör e inte riktigt på topp..inget e bra tydligen förutom o sigtta i pappas firmabil!! hört att runt 2 kan det bli ganska gnälligt, men jag tååål inte gnäll..blir gnällig själv då och det är ju verkligen inte bra, så jag försöker hålla humöret uppe för att det inte ska bli värre..puuhu hoppas på en bättre dag imorgon...just nu längtar jag lite tills han e 5 eller nåt..men då e det väl något annat och då längtar man väl tillbaka tills dom var 2 igen ha ha nä...vi har bra stunder här hemma nu med även om denna fas e lite gnällig:) älskar Edvin över allt annat...!<3<3<3


Vantar och mössa;)

img_6807 (MMS)

Vantar och mössa;)


Helt underbart väder.. Varit en sväng på e...

img_6807 (MMS)

Helt underbart väder.. Varit en sväng på eurostop och fixat vårmössa och vantar till Edvin och investerade även lite vårblommor och nya orkidéer.. Underbara lördag!! Nu e det dags o ta tag i nedervåningen så det blir klart någon gång..


Nu blir det hemgjord pizza;) med massa moz...

img_6807 (MMS)

Nu blir det hemgjord pizza;) med massa mozarella..


Två förstoringar..

Två förstoringar beställda..fuji hade erbjudande så jag passade på..:)

Dessa får vita ramar och pryda någon vägg i huset:)




Provar mobilblogga;)

img_6807 (MMS)

Provar mobilblogga;)


Ikea..

snart blir det en tripp till ikea..för o inhandla nya soffor, nytt tyg till våra nuvarande soffor, och så en säng till edvin...hittade dock ingen barnsäng som var fin på nätet så det blir nog en 90 säng direkt, då kan man krypa ner jämte honom med om det skulle behövas:) så slipper han komma in till oss, och så slipper vi byta igen sen:)

kollade på denna..bara o sätta på en stödbräda..:)


Kärlek!!

Det handlar inte om att finna den person man vill gå till sängs med, det handlar om att finna den man vill vakna upp med. Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med, det handlar om att finna den man inte kan leva utan! ...I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen.


När man talar om det...

Ja jag nämnde ju potträning härom dagen (veckan) dagen efter började han intressera sig för den och sa att han skulle kissa o bajsa potta ha ha så sött... han försökte men kom inget..sen ställde han sig upp och kissade på golvet...:) vi är hemma idag också edvin har hemsk hosta och jag gör nog inget annat än o torka den lilla näsan..nu skriker min kropp efter sol och värme..igår trodde jag att jag skulle åka på influensan jag med...var så trött att jag somnade nästan sittandes.


RSS 2.0