Julen och lite nyår...

Julen började sådär bra...på torsdagen ville inte Edvin sova och var allmänt ledsen så vid 21 tiden pallrade vi oss hem till mina föräldrar för att han skulle få komma ut lite i friska luften, kommer hem till föräldrarna och pappa tar edvin i son famn och han somnar där...vi sitter och pratar lite med min bror och hans tjej som är på besök och hör plötsligt edvin ulka och han kräker ner pappa och halva vardagsrumsgolvet, stackars liten!! han har ju typ aldrig kräkt innan och blev jätte ledsen...klart en ny obehaglig upplevelse för honom...han kräktes två små gånger till tätt efter och sen var det bra, så julafton tillbringade vi hemma större delen av dagen men åkte en snabb sväng till min farmor på kvällen bara för o öppna julklapparna och äta lite risalamalta, edvin fick massa fint och det stod ett ihopbyggt kök till honom i vårat kök när han vaknade på juldagen:) vi ska fira jul med martins sida nu på söndag och då får han träffa tomten (igen).

Nu har martin fått något virus och har dunderont i halsen, men hoppas att vi kan vara friska allihopa till nyårsafton!!, han var hos doktorn idag men det var förmodligen ingen halsflus iallafall:)

Nyårsafton första gången i huset iår, så vi tänkte hålla oss hemma och har bjudit in Intan med familj, menyn e spikad och bäddsoffan kommer imorgon så dom kan sova över, det blir västerbottenpaj+tillbehör till förätt, lammstek till huvudrätt och antingen vit chokladmousse eller vitchokladpannacotta med marinerade jordgubbar till efterrätt! mummmmma!!!


Julen e här nu:)

jag e så jäkla glad just nu.. golvet till källaren står där nere och imorgon kommer alle och lenne och lägger det:) fy vad skönt!! då blir det klart till nyår iallafall...kanske inte med inredningen och så men dom som kommer på nyår kan sova över:)

Nu är alla julklappar klara bara en kvar förresten...men det räknas inte för jag vet vad jag ska köpa...vi var på g-kås i tisdags och fixade nästan alla.. blev förvånad över att jag inte kom hem med mer än jag gjorde...får bli en tripp till efter nyår igen:)

klippte och slingade håret på grannen i förrgår.. hon blev jätte nöjd och passade jätte bra i lite tapper och uppklippt:) passade även på att slinga mitt några dagar innan.. man känner sig som en ny människa när det är gjort...ha en bra helg alla...


går sådär bra...

ja det går inte så bra att ta dessa julkort i år, lilleman e inte riktigt med på noterna.. han var lite mer medgörlig förra julen då han bara var knappt 6 månader när vi tog korten..men men de får bli som dom blir.. här är några av dom som blev misslyckade.. får ta nya i helgen eller nåt..börjar ju bli lite ont om tid..

munnen full med pepparkaka.. ha ha (man får muta barn vid såna tillfällen)






Julmys...

Byggde pepparkakshus igår.. jag och martin började tillsammans.. men det slutade med att jag stod där själv sen, killar kan ha en tendens att ta i lite för mycket och det gillade verkligen inte huset.. gick sönder ett antal gånger när det skulle klistras ihop med smält socker,  martin var grymt imponerad på mig när jag var klar... och det var jag med kan jag säga för fint blev det:) mitt alldra första pepparkakshus på egen hand:) 

det är ruggigt kallt ute nu, nästan obehagligt o gå ut...edvin blir lite rödflammig i ansiktet när vi varit ute en stund i kylan... men har ju 3 ställen att elda på i huset plus värmepump så vi slipper frysa inne iallafall:)

Igår var vi hos min farmor och hälsade på en sväng, edvin och min pappa var i vardagsrummet och lekte och vi andra sitter i köket...pappa ropar på mig..då kommer edvin springandes och skriker saaaaaraaaaa och tätt efter säger han jaaaaaa aaa, sen ropar pappa på min mamma och sen kommer edvin springandes i gen och ropar viiiiviiiii (mamma heter vivi) och tätt efter  säger han jaaaa aaaa ha ha ha ha vi vek oss av skratt... fortsatte med alla namn och han kunde säga alla... så stolt.:) han börjar säga lite meningar nu med:) som "kolla där" och "min lälle" (min välling) kul när man kan kommunisera lite:) (sen heter alla katter Isa) ha ha








RSS 2.0