sjuktider...

E hemma för vab idag, det är väldans dålig uppdatering här på bloggen och jag kan väl inte säga att det kommer bli någon ändring på det heller...har verkligen ingen tid till o blogga egentligen, tycker dock man får mer tid till allt när man jobbar...lätt o bli lite försoffad när man bara går hemma..

var och snusade bebis igen i förrgår, nu har en av mina barndomskompisar fått bebis! han var helt perfekt den lilla krabaten  och man kan ju inte säga annat än att man blir sugen:) fast det ska ligga på hyllan ett tag till, ingen bebisverkstad här på ett tag! jag älskar att jobba och måste göra det ett tag till! och nu när man lyckats gå ner 12 kilo så vill man ju njuta av det ett tag, för dom lär man ju tugga upp sig sen när det blir fler barn.

Det händer väl inte så mycket på husfronten, källaren är klar, bara inredningen som vi ska ta tag i...känner några som renoverar hemma och köper saker hit och dit och jag fattar verkligen inte hur folk har råd?? vart kommer alla pengar ifrån? vi har TVÅ heltidslöner och bra inkomst men tycker ändå inte att det räcker till större projekt ännu, vi har pratat om att renovera köket här som nästa projekt :)


RSS 2.0